Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Groot nieuws!

Geplaatst op 21 mei 2022 in categorie &Bubbels

 

Beste kookliefhebber!

Eindelijk fantastisch nieuws vanaf het kookfront.

Het was niet gemakkelijk om een locatie te vinden die net zo uniek en bijzonder is als &Bubbels in Warmond, maar wij vinden dat het is gelukt!

We hebben een heel mooi pand gevonden, in het hartje van het levendige en mooie Winsum (GR). We wachten nu op alle benodigde vergunningen om van start te mogen gaan en zijn het pand kookworkshop-klaar aan het maken.

 

&Bubbels kookworkshops Speciaal voor 2!

 

De Volharding

&Bubbels gaat door in een deel van een oude stoom-timmerfabriek ‘de Volharding’ op nog geen 250 meter van het treinstation van Winsum, aan de rand van het levendige centrum.

 

Het mooist dorp van Nederland

Hadden we al gezegd dat Winsum in 2020 is uitgeroepen tot het mooiste dorp van Nederland?

Volgens de burgemeester is “Het dorp een reis door de tijd. De ontwikkeling van twee dorpen, verbonden door twee bruggen, De Boog en de Jeneverbrug. Er staan prachtige panden, je kunt heerlijk op een terrasje zitten maar Winsum ook beleven vanaf het water, dwars door het centrum”.

 

Het Pieterpad

Winsum is ook het eindpunt van de eerste etappe van het Pieterpad. Een heerlijke plaats om een dag of meerdere dagen te verblijven.

In deze pittoreske omgeving gaan wij de deuren binnenkort weer openen voor de gezellige, leerzame en interactieve kookworkshops van &Bubbels.

Het aanbod van mogelijke workshops wordt uitgebreid met een spannende regionale variant!

 

Tot snel in de keuken van &Bubbels,

Natasja

&Bubbels

 

&Bubbels kookworkshops