Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Koken is echt niet moeilijk

Geplaatst op 12 juli 2022 in categorie &Bubbels

 

Koken is echt niet moeilijk

Maar wij van &Bubbels kunnen ons zo voorstellen dat het soms een beetje lastig lijkt. Snufjes, milliliters, spatels, (fileer)messen, gardes, schuimspanen, keukenmachines om er zo maar een paar te noemen. We snappen dat al deze termen je af kunnen schrikken, want waar is het voor en wat doe je ermee?? Gelukkig hoef je niet te schrikken, dat is echt helemaal niet nodig! Want geloof ons, koken is echt niet moeilijk. Uiteraard hebben we tips.

&Bubbels kookworkshops

Begin met iets simpels

Je hoeft niet gelijk een bouillabaisse, beef Wellington of drielaags cake te maken. Begin met iets kleins dat je graag eet en oefen daarmee totdat je het helemaal onder de knie hebt. Pas daarna ga je ermee experimenteren. Kijk gewoon eens wat er gebeurt als je er een ingrediënt aan toevoegt, of een ingrediënt vervangt voor iets anders. Je oefent net zolang totdat je zeker weet dat er niets meer aan je recept te verbeteren valt en je tevreden bent met het eindresultaat. Dan ga je precies hetzelfde doen met een ander recept. Je zal zien dat het alweer een stuk gemakkelijker gaat omdat je al ervaring hebt opgedaan met je eerste recept. We hebben nog meer tips.

 

 

Volg een kookworkshop bij &Bubbels!

De beste tip is natuurlijk: Volg een kookworkshop bij &Bubbels! Wij hebben kookworkshops die geschikt zijn voor zowel de beginnende als ervaren kok! Zoek naar een keuken uit ons assortiment waar je van houdt en wij zorgen ervoor dat je aan het eind van de kookworkshop thuis een volledige maaltijd klaar kan maken. ‘Hoe kan dat?’ Horen we je vragen? Nou, eigenlijk heel simpel. Voordat je begint met koken krijg je eerst een introductie van de basistechnieken die nodig zijn om te koken. Daarna ga je, onder deskundige begeleiding, zelf je eigen maaltijd samenstellen.

Omdat onze kookworkshops interactief en gezellig zijn, leer je snel en gemakkelijk zelfstandig koken!

We zeiden toch dat koken niet moeilijk is?

 

&Bubbels kookworkshops Speciaal voor 2!

 

Goed nieuws, de kookworkshops gaan weer van start

We nemen weer reserveringen aan voor kookworkshops!

&Bubbels opent, na ruim 10 jaar vanuit Warmond (ZH) gewerkt te hebben, vanaf 01 augustus haar deuren in het pittoreske Winsum (GR)!

Trekweg naar Onderdendam 5C in Winsum is  een oude stoom-timmerfabriek uit 1925.

Winsum is in 2020 uitgeroepen tot het mooiste dorp van Nederland. Het is ook het einde van de eerste etappe van het Pieterpad en zeker de moeite van een bezoekje waard.

 

Graag tot ziens in de keuken van &Bubbels!

Natasja

 

De Volharding

Stoom-timmerfabriek De Volharding in Winsum (GR)