Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Wat zijn kookworkshops toch leuk!

Geplaatst op 22 augustus 2022 in categorie &Bubbels, Koken, Proeven

 

Je zou het bijna vergeten

Afgelopen vrijdag was het zover, de eerste kookworkshop in de nieuwe &Bubbels kookstudio! WAT WAS HET LEUK!!

De laatste workshop was tenslotte alweer bijna 2 jaar geleden. Dus ben je toch een beetje zenuwachtig; kan ik het nog wel? Zou ik alles in één keer kunnen vinden? Zoveel kookervaring heb ik natuurlijk ook weer niet in deze nieuwe keuken. Heb ik alles wel??

Heerlijk als blijkt dat je je voor niets zorgen hebt gemaakt.

 

Lijstjes maken

Van manlief moet ik altijd lijstjes maken. Het liefst in Excel. Wat ik dan ook trouw doe. En wat ben ik hem dankbaar! Want natuurlijk had ik alles goed voorbereid. Lijstjes met benodigdheden, wat precies voor welke workshop, boodschappenlijstjes, ik had het allemaal en meer.

 

Nagenieten

Ik ben nog aan het nagenieten. Wat heerlijk om te zien dat de deelnemers moe maar voldaan weer richting huis gaan.

Op naar de volgende workshops! Kom jij ook?? Gezellig met zijn tweeën, of met een groep? Een vriendenuitje, familiebijeenkomst, vrijgezellenfeestje, teambuilding, het kan allemaal bij &Bubbels!

 

Tot ziens in de keuken van &Bubbels.