Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Cadeaustress is zo opgelost met de &Bubbels cadeaubon!

Geplaatst op 24 november 2022 in categorie &Bubbels, Koken

De feestdagen staan voor de deur

Het jaar is omgevlogen en wat een bijzonder jaar is het geweest. Een kleine terugblik; totaal onverwacht is &Bubbels begin van het jaar verhuisd van de Randstad naar de provincie Groningen. In het mooiste dorp van Nederland, Winsum, hebben we een geweldig nieuw pand gevonden waar we nu weer volop kookworkshops aan het geven zijn. Een memorabel jaar met heel veel nieuwe dingen en heel veel momenten om op terug te kijken. Ja, de feestdagen zijn altijd een mooie gelegenheid om op het jaar terug te kijken.

 

Cadeaustress is helemaal niet nodig

Sinterklaas is in het land, alhoewel het nog even spannend was of hij de weg weer zou kunnen vinden. De pietermannen lopen overal rond op zoek naar de mooiste cadeaus. De eerste Kerstbomen zijn ook alweer gesignaleerd en de feestverlichting in de dorpen en steden schittert! De Kerstman is groot onderhoud aan het plegen aan zijn slee om onze kant op te komen. Kortom de mooiste tijd van het jaar is weer aangebroken. Wij kijken er in ieder geval heel erg naar uit.

Alhoewel de meesten van ons niet uitkijken naar de eeuwige vraag: Wat geef ik mijn geliefden cadeau?!? Gelukkig is er een simpele oplossing! De &Bubbels cadeaubon!! We geven tenslotte niet voor niets gezellige, interactieve en leerzame kookworkshops vanaf 2 – 40 personen.

&Bubbels maakt alle cadeaubonnen op maat!

Want wat is er nu leuker dan het geven van een activiteit? Het geven van je onverdeelde tijd? Iets waar je zelf ook aan deel kan nemen? Een kookworkshop bij &Bubbels is dan een perfect cadeau.

De &Bubbels cadeaubon wordt voor elke workshop op maat gemaakt. Datum en tijd zijn altijd in overleg met de gelukkige ontvanger van dit leuke cadeau en is op basis van beschikbaarheid. Er zijn geen dagen uitgezonderd van deelname. Dus als jij de naam van de ontvanger doorgeeft, dan zorgen wij ervoor dat de bon zo snel mogelijk naar je wordt opgestuurd.

Dus bestel hem snel, dan heb je hem op tijd in huis.

Veel plezier met alle voorbereidingen voor deze feestdagen!