Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

&Bubbels cadeaubon voor Moederdag!

Geplaatst op 6 mei 2024 in categorie &Bubbels

Moederdag

Het is weer bijna Moederdag!

Zondag 12 mei is het weer zover. Tijd om moeders in het zonnetje te zetten. Maar, waarom doen we dit eigenlijk? Tijd om Wikipedia er eens bij te halen:

Moederdag is een feestdag die wordt gevierd ter ere van het moederschap en de invloed die moeders hebben op de samenleving. Moederdag wordt meestal in maart, april of mei gevierd: dit verschilt per land. In grote delen van de wereld, waaronder Nederland en België, valt Moederdag op de tweede zondag in mei. In Frankrijk wordt Moederdag op de laatste zondag van mei gevierd, tenzij Pinksteren op die dag valt, dan is het de eerste zondag in juni.

In gezinnen die Moederdag vieren staat de dag in het teken van het verwennen van moeder. Ze krijgt bijvoorbeeld ontbijt op bed, cadeaus en vrijstelling van huishoudelijke taken. Soms hebben de jongere kinderen op school of het kinderdagverblijf cadeaus en versjes gemaakt.

 

&Bubbels kookworkshops

Wat ga jij je moeder geven dit jaar?

Dat is gelukkig niet zo moeilijk. Een cadeaubon van &Bubbels voor een kookworkshop natuurlijk!

&Bubbels heeft een uniek concept: Kookworkshops vanaf 2 personen! Niet aanschuiven bij een grote groep met onbekenden maar gezellig samen, intiem, interactief en leerzaam onder deskundige begeleiding je eigen kookworkshop volgen.

&Bubbels biedt de volgende workshops aan:

  • Pronkjewail, de eerlijke Groninger keuken
  • Tapas; koken buiten de landsgrenzen!
  • Japans; meer dan alleen sushi
  • Grieks; ontdek de wereld van de pikilia (kleine hapjes)

Dus neem contact op en vraag de &Bubbels cadeaubon op tijd aan.