Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Blog

Vaderdag!

Geplaatst op 8 juni 2024 in categorie &Bubbels

Vaderdag

Wat geef je vader op Vaderdag?

Tja, wat geef je vader nu op Vaderdag? Weer sokken? Aftershave? Berken haarwater? Zakdoeken? Een zelf gekleide asbak? Anno 2024 kan dat natuurlijk niet meer. Jouw stoere, lieve, fijne, gemoedelijke, hulpvaardige vader die altijd voor je klaarstaat verdient het leukste en beste cadeau!

 

&Bubbels Champagne- &Wijnproeverijen op locatie!

&Bubbels verzorgt een totaalpakket met een avond- of middagvullend programma. De wijnproeverijen zijn perfect geschikt als gezellige, leerzame en interactieve gelegenheid om vader in het zonnetje te zetten!

&Bubbels neemt zelf alle benodigde spullen mee zoals proefglazen, kwispedoor, wijnkoelers, schalen voor hapjes etc. &Bubbels is gespecialiseerd in wijnproeverijen (op locatie) voor gezelschappen van 4 tot 40 personen.

Wijnproeverij

Cadeaubon

De &Bubbels Cadeaubon wordt voor elke workshop op maat gemaakt. Datum en tijd zijn altijd in overleg met de gelukkige ontvanger van dit leuke cadeau en is op basis van beschikbaarheid, er zijn geen dagen uitgezonderd van deelname.

De factuur voor de kookworkshop wordt gestuurd op het moment dat de datum voor de workshop is vastgelegd. Dus als jij de naam van je vader doorgeeft, eventueel een persoonlijke boodschap, dan zorg ik ervoor dat de bon zo snel mogelijk naar je wordt opgestuurd.

Graag tot ziens tijdens een &Bubbels workshop!

&Bubbels Druiven

Neem contact op voor de mogelijkheden!

&Bubbels cadeaubon voor Moederdag!

Geplaatst op 6 mei 2024 in categorie &Bubbels

Moederdag

Het is weer bijna Moederdag!

Zondag 12 mei is het weer zover. Tijd om moeders in het zonnetje te zetten. Maar, waarom doen we dit eigenlijk? Tijd om Wikipedia er eens bij te halen:

Moederdag is een feestdag die wordt gevierd ter ere van het moederschap en de invloed die moeders hebben op de samenleving. Moederdag wordt meestal in maart, april of mei gevierd: dit verschilt per land. In grote delen van de wereld, waaronder Nederland en België, valt Moederdag op de tweede zondag in mei. In Frankrijk wordt Moederdag op de laatste zondag van mei gevierd, tenzij Pinksteren op die dag valt, dan is het de eerste zondag in juni.

In gezinnen die Moederdag vieren staat de dag in het teken van het verwennen van moeder. Ze krijgt bijvoorbeeld ontbijt op bed, cadeaus en vrijstelling van huishoudelijke taken. Soms hebben de jongere kinderen op school of het kinderdagverblijf cadeaus en versjes gemaakt.

 

&Bubbels kookworkshops

Wat ga jij je moeder geven dit jaar?

Dat is gelukkig niet zo moeilijk. Een cadeaubon van &Bubbels voor een kookworkshop natuurlijk!

&Bubbels heeft een uniek concept: Kookworkshops vanaf 2 personen! Niet aanschuiven bij een grote groep met onbekenden maar gezellig samen, intiem, interactief en leerzaam onder deskundige begeleiding je eigen kookworkshop volgen.

&Bubbels biedt de volgende workshops aan:

  • Pronkjewail, de eerlijke Groninger keuken
  • Tapas; koken buiten de landsgrenzen!
  • Japans; meer dan alleen sushi
  • Grieks; ontdek de wereld van de pikilia (kleine hapjes)

Dus neem contact op en vraag de &Bubbels cadeaubon op tijd aan.

Trots, zo trots!

Geplaatst op 14 maart 2024 in categorie &Bubbels

 

&Bubbels is 13 jaar!

Maandag 14 maart 2011 om 09.00 uur stapte ik, een beetje zenuwachtig, de Kamer van Koophandel van Leiden binnen om er een paar uur later, heel blij, als nieuw ingeschreven ondernemer weer naar buiten te stappen. &Bubbels ging het worden!

 

Kookworkshops, Wijnproeverijen, Wedding- &Eventplanning

Ja, dat ging het worden! Ik ging alles combineren, want wat ik nu precies wilde en wat het leukste zou zijn, daar zou ik gaandeweg wel achter komen. Daar zou ik me dan wel in specialiseren. (meer…)

Noordpolderzijl

Geplaatst op 7 januari 2024 in categorie &Bubbels

 

Dit is het eerste stukje Groningerland waar ik verliefd op werd. En nog steeds verliefd op ben.

Hartje zomer met een hittegolf, middenin de winter in de striemende regen, Noordpolderzijl ontvangt je altijd met open armen!