Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Blog

Trots, zo trots!

Geplaatst op 14 maart 2024 in categorie &Bubbels

 

&Bubbels is 13 jaar!

Maandag 14 maart 2011 om 09.00 uur stapte ik, een beetje zenuwachtig, de Kamer van Koophandel van Leiden binnen om er een paar uur later, heel blij, als nieuw ingeschreven ondernemer weer naar buiten te stappen. &Bubbels ging het worden!

 

Kookworkshops, Wijnproeverijen, Wedding- &Eventplanning

Ja, dat ging het worden! Ik ging alles combineren, want wat ik nu precies wilde en wat het leukste zou zijn, daar zou ik gaandeweg wel achter komen. Daar zou ik me dan wel in specialiseren. (meer…)

Noordpolderzijl

Geplaatst op 7 januari 2024 in categorie &Bubbels

 

Dit is het eerste stukje Groningerland waar ik verliefd op werd. En nog steeds verliefd op ben.

Hartje zomer met een hittegolf, middenin de winter in de striemende regen, Noordpolderzijl ontvangt je altijd met open armen!

Geen cadeaustress dit jaar met de &Bubbels cadeaubon!

Geplaatst op 28 november 2023 in categorie &Bubbels, Koken

De feestdagen staan voor de deur

Het jaar is omgevlogen en wat een bijzonder jaar is het geweest. Een kleine terugblik; na de verhuizing van de Randstad naar de provincie Groningen zijn we in Winsum beland. In het mooiste dorp van Nederland, Winsum dus, hebben we een geweldig pand gevonden waar we nu weer volop kookworkshops aan het geven zijn. Een memorabel jaar met heel veel nieuwe dingen zoals een moestuintje, en heel veel andere momenten om op terug te kijken. Ja, de feestdagen zijn altijd een mooie gelegenheid om op het jaar terug te kijken.

 

Cadeaustress is helemaal niet nodig

Sinterklaas is in het land, alhoewel het nog even spannend was of hij de weg weer zou kunnen vinden. De pietermannen lopen overal rond op zoek naar de mooiste cadeaus. De eerste Kerstbomen zijn ook alweer gesignaleerd en de feestverlichting in de dorpen en steden schittert! De Kerstman is groot onderhoud aan het plegen aan zijn slee om onze kant op te komen. Kortom de mooiste tijd van het jaar is weer aangebroken. Wij kijken er in ieder geval heel erg naar uit.

Alhoewel de meesten van ons niet uitkijken naar de eeuwige vraag: Wat geef ik mijn geliefden cadeau?!? Gelukkig is er een simpele oplossing! De &Bubbels cadeaubon!! We geven tenslotte niet voor niets gezellige, interactieve en leerzame kookworkshops vanaf 2 – 40 personen.

&Bubbels maakt alle cadeaubonnen op maat!

(meer…)