Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Twitter Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Kookworkshop

Geplaatst op 11 november 2017 in categorie

Wanneer:
30 december 2017 hele dag
2017-12-30T00:00:00+01:00
2017-12-31T00:00:00+01:00
Waar:
&Bubbels
Herengracht 3
2361 BR Warmond
Nederland
Contact:
Natasja Schripsema
06-46260726

&Bubbels biedt de volgende kookworkshops aan:

  • Tapas; koken buiten de landsgrenzen!
  • Japans; meer dan alleen Sushi
  • Mooi weer; Picknickmand maken!
  • Grieks; ontdek de wereld van de pikilia (kleine hapjes)

&Bubbels kookworkshops Speciaal voor 2!

Tapas: koken buiten de landsgrenzen!

Als je eens buiten de landsgrenzen wilt koken is zelf tapas maken een echte aanrader. Je maakt je eigen Albondigas, Patatas Bravas en andere bekende en zeer smakelijke gerechten uit de Spaanse keuken. Vanzelfsprekend krijg je tips om dit ook thuis zelf te bereiden.

 

Japans, meer dan alleen Sushi

Het bekendste gerecht uit Japan is natuurlijk de overheerlijke sushi maar de Japanse keuken is uitgebreid en vol verrassingen, laat je meeslepen!

 

Mooi weer? Picknickmand maken!

Je leert heerlijke gerechten maken die prima mee te nemen zijn voor een picknick of op de boot. Leuke, onverwachte en makkelijke gerechten voor buiten. Na het koken kan je gezamenlijk in Park Groot Leerust of op de picknicktafel bij &Bubbels genieten van wat er gemaakt is.

 

Grieks; ontdek de wereld van de pikila (kleine hapjes)

De Griekse keuken is uitgebreid en heel divers. Leer je eigen pikilia maken, een assortiment heerlijke kleine Griekse hapjes!

 

Cadeaubon

Iemand verrassen met een gezellige en leerzame kookworkshop? Dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden. De &Bubbels Cadeaubon wordt voor elke workshop op maat gemaakt en is tot één jaar na uitgifte geldig. Datum en tijd zijn altijd in overleg met de gelukkige ontvanger van dit leuke cadeau en is op basis van beschikbaarheid, er zijn geen dagen uitgezonderd van deelname.

Wat gaan jullie doen?

Jullie worden ontvangen met een &Bubbels welkomstdrankje waarna jullie, onder deskundige begeleiding, in de gezellige woonkeuken van &Bubbels jullie eigen maaltijd gaan bereiden.Tijdens de workshop krijgt je een introductie van de basistechnieken die nodig zijn om te koken, waarna jullie hier zelf mee aan de slag gaan. Na de bereiding van alle gerechten gaan jullie ze in de stijlvolle huiskamer van &Bubbels samen proeven.

 

Verse ingrediënten

&Bubbels kookt voornamelijk met verse ingrediënten. Geen potjes, blikjes en zakjes maar zoveel mogelijk koken met mooie, pure en smaakvolle verse producten. Dit komt de smaak van de gerechten alleen maar ten goede en is zeker niet ingewikkelder!

Kookworkshop Tapas, koken buiten de landsgrenzen

Wat is er inbegrepen?

Inbegrepen zijn het &Bubbels welkomstdrankje, alle ingrediënten, de maaltijd, wijn tijdens het diner, het &Bubbels keukenschort en de recepten.

 

Voorwaarden

  • De kookworkshop duurt gemiddeld 4 uur
  • Datum en aanvang in overleg (alle dagen van de week, overdag of ’s avonds mogelijk, er zijn geen dagen uitgesloten)

 

Kosten

De kosten van de workshops voor kleine groepen van 3 – 12 personen bedragen € 59,50 per persoon.

De kosten van de kookworkshop ‘Speciaal voor 2!’ bedragen € 159,00.

 

Locatie

&Bubbels is in Warmond gevestigd, een schattig klein, groen en pittoresk dorpje middenin de Randstad onder de rook van Leiden en zeker de moeite van een bezoek waard.

 

Graag tot ziens in de keuken van &Bubbels!

 

&Bubbels Kookworkshops

“Samen Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Lachen en Leren in een huiselijke omgeving met een informele sfeer!”