Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Twitter Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Kookworkshop Grieks, ontdek de wereld van de pikilia

Geplaatst op 24 januari 2017 in categorie

Wanneer:
11 maart 2017 hele dag
2017-03-11T00:00:00+01:00
2017-03-12T00:00:00+01:00
Waar:
&Bubbels
Herengracht 3
2361 BR Warmond
Nederland
Contact:
Natasja Schripsema
06-46 26 07 26

Kookworkshop Grieks; ontdek de wereld van de pikila (kleine hapjes)

De Griekse keuken is uitgebreid en heel divers. Leer in deze Kookworkshop Grieks je eigen pikilia maken. De pikilia zijn een assortiment heerlijke kleine Griekse hapjes!

&Bubbels kookworkshop Grieks

Hoe werkt het?

&Bubbels organiseert huiskamer kookworkshops. De workshops zijn geschikt voor kleine groepen van 2 – 12 personen. Ze zijn daardoor perfect als teambuilding/bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje. In de gezellige woonkeuken van &Bubbels worden jullie ontvangen voor een leerzame, interactieve en gezellige workshop!

&Bubbels kookworkshop Grieks

Wat gaan jullie doen?

Jullie worden ontvangen met een &Bubbels welkomstdrankje. Daarna gaan jullie, je eigen maaltijd bereiden. Dit gebeurt onder deskundige begeleiding in de gezellige woonkeuken van &Bubbels. Tijdens de workshop krijgt je een introductie van de basistechnieken. De basistechnieken zijn nodig om te koken. Daarna gaan jullie zelf aan de slag. Na de bereiding van alle gerechten gaan jullie ze in de stijlvolle huiskamer van &Bubbels samen proeven.

 

Verse ingrediënten

&Bubbels kookt voornamelijk met verse ingrediënten. Geen potjes, blikjes en zakjes. Zoveel mogelijk koken met mooie, pure en smaakvolle verse producten. Dit komt de smaak van de gerechten alleen maar ten goede. En is zeker niet ingewikkelder!

&Bubbels kookworkshop Grieks

 

Wat is er inbegrepen?

Inbegrepen zijn: het &Bubbels welkomstdrankje, alle ingrediënten, de maaltijd, wijn tijdens het diner, het &Bubbels keukenschort en de recepten.

 

Voorwaarden

  • De kookworkshop duurt gemiddeld 4 uur
  • Datum en aanvang in overleg (alle dagen van de week, overdag of ’s avonds mogelijk, er zijn geen dagen uitgesloten)

 

Kosten

De kosten van de workshops voor kleine groepen van 3 – 12 personen bedragen € 59,50 per persoon.

Locatie

&Bubbels is in Warmond gevestigd, een schattig klein, groen en pittoresk dorpje middenin de Randstad onder de rook van Leiden en zeker de moeite van een bezoek waard.

 

Graag tot ziens in de keuken van &Bubbels!