Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Twitter Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Kookworkshop ‘Tapas, koken buiten de landsgrenzen!’

Geplaatst op 25 september 2016 in categorie

Wanneer:
10 oktober 2016 hele dag
2016-10-10T00:00:00+02:00
2016-10-11T00:00:00+02:00
Waar:
&Bubbels
Herengracht 3
2361 BR Warmond
Nederland
Contact:
&Bubbels
06-46 26 07 26

&Bubbels kookworkshops

Tapas: koken buiten de landsgrenzen!

Als je eens buiten de landsgrenzen wilt koken is zelf tapas maken een echte aanrader. Je maakt je eigen Albondigas, Patatas Bravas en andere bekende en zeer smakelijke gerechten uit de Spaanse keuken. Vanzelfsprekend krijg je tips om dit ook thuis zelf te bereiden.

 

Huiskamer workshops

&Bubbels organiseert huiskamer kookworkshops die geschikt zijn voor gezelschappen van 2 – 40 personen en is perfect als teambuilding/bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje. In de gezellige woonkeuken van &Bubbels worden jullie ontvangen voor een leerzame, interactieve en gezellige workshop!

&Bubbels Kookworkshops

Wat gaan jullie doen

Jullie worden ontvangen met een &Bubbels welkomstdrankje waarna jullie, onder deskundige begeleiding, in de gezellige woonkeuken van &Bubbels jullie eigen maaltijd gaan bereiden.Tijdens de workshop krijgt je een introductie van de basistechnieken die nodig zijn om te koken, waarna jullie hier zelf mee aan de slag gaan. Na de bereiding van alle gerechten gaan jullie ze in de stijlvolle huiskamer van &Bubbels samen proeven.

Verse ingrediënten

&Bubbels kookt voornamelijk met verse ingrediënten. Geen potjes, blikjes en zakjes maar zoveel mogelijk koken met mooie, pure en smaakvolle verse producten. Dit komt de smaak van de gerechten alleen maar ten goede en is zeker niet ingewikkelder!

 

Wat is er inbegrepen?

Inbegrepen zijn het &Bubbels welkomstdrankje, alle ingrediënten, de maaltijd, wijn tijdens het diner, het &Bubbels keukenschort en de recepten.

Voorwaarden

  • De kookworkshop duurt gemiddeld 4 uur
  • Datum en aanvang in overleg (alle dagen van de week, overdag of ’s avonds mogelijk, er zijn geen dagen uitgesloten)
  • De kosten van de workshops bedragen € 57,50 per persoon

&Bubbels kookworkshops Speciaal voor 2!

Locatie

&Bubbels is in Warmond gevestigd, een schattig klein, groen en pittoresk dorpje middenin de Randstad onder de rook van Leiden en zeker de moeite van een bezoek waard.

 

Graag tot ziens in de keuken van &Bubbels!

Kookworkshop Tapas, koken buiten de landsgrenzen