Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Twitter Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Wijnproeverij op locatie

Geplaatst op 27 december 2014 in categorie

Wanneer:
1 november 2014 hele dag
2014-11-01T00:00:00+01:00
2014-11-02T00:00:00+01:00
Waar:
Rotterdam
Nederland
Contact:
Natasja Schripsema
06-46 26 07 26

“Samen Genieten, Proeven, Drinken, Proosten, Lachen en Leren in een informele sfeer!”

&Bubbels verzorgt een totaalpakket met een avond- of middag vullend programma. De wijnproeverijen zijn perfect geschikt als gezellige, leerzame en interactieve bijeenkomst.

champagne

Wegwijs in het land van Wijn en Bubbels
De wereld van wijn is mooi, maar ook groot en onoverzichtelijk. Redelijk geprijsde wijnen kunnen lekkerder zijn dan dure wijnen van gevestigde namen.

Maar waar vind je die? En welke (bubbel)wijn serveer je bij het eten of tijdens een gezellige avond?

Juist hier biedt &Bubbels uitkomst! Wij hebben vele wijnhuizen bezocht in Italië en Champagnehuizen in Frankrijk. Wij beschikken over een prachtig assortiment kwaliteitswijnen die zeer betaalbaar zijn en waar je voor elke gelegenheid goed mee voor de dag kunt komen!

Tijdens een proeverij schenken we de leukste wijnen uit onze kelder en gaan we ze met elkaar keuren. Zo leren we ook onze eigen voorkeuren kennen. Want wijnen zijn als mensen: de een ligt je nu eenmaal beter dan de ander.

Wijnproeverij op locatie
&Bubbels verzorgt huiskamerproeverijen op maat! Wil je een proeverij op een door jou uitgekozen locatie? Dan kan! &Bubbels neemt zelf alle benodigde spullen mee zoals proefglazen, kwispedoor, wijnkoelers, schalen voor hapjes etc. &Bubbels is gespecialiseerd in wijnproeverijen (op locatie) voor gezelschappen van 4 tot 40 personen. De Wijn- &Bubbelsproeverijen zijn perfect geschikt als gezellige, leerzame en interactieve bijeenkomst. In de geborgenheid van je eigen huis met vrienden en familie heerlijke wijnen proeven of gezellig met de collega’s op kantoor. Perfect geschikt als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest! Idee? Neem contact op voor beschikbaarheid en prijzen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *