Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Koken

“Samen Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Lachen en Leren in een huislijke omgeving met een informele sfeer!”

De kookworkshop is geschikt voor een kleine groep van 2 – 6 personen en is perfect als teambuilding/bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje: leerzaam, interactief en gezellig!

&Bubbels biedt de volgende workshops aan:

  • Tapas; koken buiten de landsgrenzen!
  • Japans; meer dan alleen sushi
  • Mooi weer; Picknickmand maken en eten op de MS Abeltje!

Wat gaan we doen

Jullie worden ontvangen met een &Bubbels welkomstdrankje waarna jullie, onder mijn persoonlijke begeleiding, in de keuken van &Bubbels jullie eigen maaltijd gaan bereiden.

Tijdens de workshop krijgt je een introductie van de basistechnieken die nodig zijn om te koken, waarna jullie hier zelf mee aan de slag gaan. Na de bereiding van alle gerechten gaan jullie ze samen proeven.

Wat is er inbegrepen

Inbegrepen zijn het &Bubbels welkomstdrankje, alle ingrediënten, de maaltijd, wijn tijdens het diner, het &Bubbels keukenschort en de recepten.

De kookworkshop duurt gemiddeld 4 uur.

Datum en aanvang in overleg.

De kosten van de workshops bedragen € 55,- per persoon.

 

Je kunt zelf al koken maar je kent iemand die je blij kunt maken met een kookworkshop? Dan is een cadeaubon een leuk idee!

Graag tot ziens in de keuken van &Bubbels!

Natasja Schripsema

&Bubbels