Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Koken met Wijn

 

Koken met Wijn

&Bubbels combineert de kookworkshop ‘Tapas, koken buiten de landsgrenzen!’ met een Wijnproeverij! Het is een gezellige, leerzame en interactieve manier om meer te leren over koken, wijn en de beste wijn-spijs combinaties!

&Bubbels kookworkshops Speciaal voor 2!

 

Wat gaan we doen?

Jullie krijgen een korte introductie over hoe de Wijnproeverij & Kookworkshop zullen verlopen en we openen de proeverij op spectaculaire wijze. Daarna gaan jullie de gezellige woonkeuken van &Bubbels in waar waar jullie een kleine introductie krijgen over de de basistechnieken die nodig zijn om te koken waarna jullie je eigen Tapasmaaltijd gaan bereiden. Na de bereiding van alle gerechten gaan jullie ze samen proeven in de stijlvolle huiskamer van &Bubbels. Tijdens het eten wordt per gang een toepasselijke wijn in het zonnetje gezet met uitleg. Je proeft wat de verschillende wijnen bij de verschillende gerechten doen!

Koken met Wijn

 

Wat is er inbegrepen?

Inbegrepen zijn alle ingrediënten, koffie & thee, de maaltijd, het &Bubbels keukenschort, alle recepten en 6 verschillende wijnen tijdens de proeverij.

 

Tarieven

De gecombineerde Wijnproeverij met Kookworkshop wordt gegeven met een minimale deelname van 6 personen. Informeer naar de tarieven.

Voorwaarden

De Koken met Wijn workshop wordt alleen gegeven voor groepen van 6 – 12 personen.
Datum en aanvangstijd in overleg, er zijn geen dagen uitgesloten.
De workshop duurt gemiddeld 4 uur.

Koken met Wijn

 

Contact

Meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid of wil je met een grotere groep komen? Neem vrijblijvend contact op!

 

Cadeaubon

Iemand verrassen met een gezellige en leerzame workshop? Dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden. De &Bubbels Cadeaubon wordt voor elke workshop op maat gemaakt en is tot één jaar na uitgifte geldig. Datum en tijd zijn altijd in overleg met de gelukkige ontvanger van dit leuke cadeau en is op basis van beschikbaarheid, er zijn geen dagen uitgezonderd van deelname.

De afspraak is NIX18

 

“Samen Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Lachen en Leren in een huiselijke omgeving met een informele sfeer!”