Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Speciaal voor 2

“Samen Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Lachen en Leren in een huiselijke omgeving met een informele sfeer!”

&Bubbels Koken

 

 

&Bubbels heeft een uniek concept: Kookworkshops voor 2 personen!

Niet aanschuiven bij een grote groep met onbekenden maar gezellig samen, intiem, interactief en leerzaam onder deskundige begeleiding je eigen kookworkshop volgen.

&Bubbels biedt de volgende workshops aan:

 

Wat gaan jullie doen?

Jullie worden beneden in de loods van de oude stoomtimmerfabriek ‘De Volharding’ ontvangen met een &Bubbels welkomstdrankje. Daarna gaan jullie, boven in de gezellige woonkeuken van de kookstudio, onder deskundige begeleiding, jullie eigen maaltijd bereiden.

Tijdens de workshop krijgen jullie een introductie van de basistechnieken die nodig zijn om te koken, waarna jullie hier zelf mee aan de slag gaan. Na de bereiding van alle gerechten gaan jullie het speciaal voor jullie samengestelde menu in de sfeervolle kookstudio van &Bubbels samen proeven.

Verse ingrediënten

&Bubbels kookt voornamelijk met verse ingrediënten. Geen potjes, blikjes en zakjes maar zoveel mogelijk koken met mooie, pure en smaakvolle verse producten. Dit komt de smaak van de gerechten alleen maar ten goede en is zeker niet ingewikkelder!

Wat is er inbegrepen?

Inbegrepen zijn het &Bubbels welkomstdrankje, alle ingrediënten, de maaltijd, wijn tijdens het diner, het &Bubbels keukenschort en de recepten.

  • De kookworkshop duurt gemiddeld 4 uur
  • Datum in overleg,  alle dagen van de week zijn mogelijk, er zijn geen dagen uitgesloten
  • &Bubbels raadt altijd aan om tussen 12.00 – 14.00 uur te beginnen

 

Tarieven

Het tarief van de workshop bedraagt € 209,50, Speciaal voor 2! inclusies 9% BTW.

 

Locatie

&Bubbels heeft, na ruim 10 jaar vanuit Warmond (ZH) gewerkt te hebben, vanaf 01 augustus 2022 haar deuren geopend in het pittoreske Winsum (GN)!

Trekweg naar Onderdendam 5C in Winsum is een oude stoom-timmerfabriek uit ± 1890.

Winsum is in 2020 uitgeroepen tot het mooiste dorp van Nederland. Het is ook het einde van de eerste etappe van het Pieterpad en zeker de moeite van een bezoekje waard.

 

Cadeaubon

Iemand verrassen met een gezellige en leerzame kookworkshop? Dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden. De &Bubbels Cadeaubon wordt voor elke workshop op maat gemaakt. Datum en tijd zijn altijd in overleg met de gelukkige ontvanger van dit leuke cadeau en is op basis van beschikbaarheid, er zijn geen dagen uitgezonderd van deelname.

Tot ziens in de keuken van &Bubbels!