Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Kookworkshop vanaf 3 personen

“Samen Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Lachen en Leren in een huiselijke omgeving met een informele sfeer!”

Kookworkshops voor 3-15 personen

&Bubbels organiseert huiskamer kookworkshops die geschikt zijn voor kleine groepen van 3 – 15 personen en is perfect als teambuilding/bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje. In de bijzondere woonkeuken van &Bubbels worden jullie ontvangen voor een leerzame, interactieve en gezellige workshop!

 

&Bubbels biedt de volgende workshops aan

 

Wat gaan jullie doen?

Jullie worden beneden in de loods van de oude stoomtimmerfabriek ‘De Volharding’ ontvangen met een &Bubbels welkomstdrankje.  Daarna gaan jullie boven in de bijzondere woonkeuken van de kookstudio, onder deskundige begeleiding, jullie eigen maaltijd bereiden.Tijdens de workshop krijgt je een introductie van de basistechnieken die nodig zijn om te koken, waarna jullie hier zelf mee aan de slag gaan. Na de bereiding van alle gerechten gaan jullie ze in de sfeervolle kookstudio van &Bubbels samen proeven.

 

Verse ingrediënten

&Bubbels kookt voornamelijk met verse ingrediënten. Geen potjes, blikjes en zakjes maar zoveel mogelijk koken met mooie, pure en smaakvolle verse producten. Dit komt de smaak van de gerechten alleen maar ten goede en is zeker niet ingewikkelder!

Kookworkshop Tapas, koken buiten de landsgrenzen

Wat is er inbegrepen?

Inbegrepen zijn het &Bubbels welkomstdrankje, alle ingrediënten, de maaltijd, wijn tijdens het diner, het &Bubbels keukenschort en de recepten.

 

Voorwaarden

  • De kookworkshop duurt gemiddeld 4 uur
  • Datum en aanvang in overleg (alle dagen van de week, overdag of ’s avonds mogelijk, er zijn geen dagen uitgesloten)
  • &Bubbels raadt aan om tussen 12.00 – 14.00 uur te starten

 

Tarieven

Het tarief van de workshops voor kleine groepen van 3 – 15 personen bedragen € 82,50 per persoon, inclusief 9% BTW.

 

Locatie &Bubbels

&Bubbels opent, na ruim 10 jaar vanuit Warmond (ZH) gewerkt te hebben, vanaf 01 augustus 2022 haar deuren in het pittoreske Winsum (GN)!

Trekweg naar Onderdendam 5C is een oude stoom-timmerfabriek uit ±1890.

Winsum is in 2020 uitgeroepen tot het mooiste dorp van Nederland. Het is ook het einde van de eerste etappe van het Pieterpad en zeker de moeite van een bezoekje waard.

 

Graag tot ziens in de keuken van &Bubbels!

 

&Bubbels Kookworkshops