Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Kookworkshop vanaf 16 personen

Samen Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Lachen en Leren in een huiselijke omgeving met een informele sfeer!

 

Kookworkshops in De Volharding tot 40 personen

&Bubbels organiseert kookworkshops voor groepen van 16 – 40 personen. De kookworkshops zijn perfect geschikt als teambuilding/bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie- of vriendenuitje. In de bijzondere omgeving van de oude stoom-timmerfabriek uit ± 1890 ‘De Volharding’ in Winsum (GN) worden jullie ontvangen voor een leerzame, interactieve en gezellige workshop!

 

&Bubbels biedt de volgende workshops aan

 

 

Wat gaan jullie doen?

Jullie worden in de loods van de oude stoomtimmerfabriek ontvangen met een &Bubbels welkomstdrankje. Daarna gaan jullie, onder deskundige begeleiding, in de bijzondere omgeving van de Volharding jullie eigen maaltijd bereiden. Tijdens de workshop krijgt je een kleine introductie van de basistechnieken die nodig zijn om te koken, waarna jullie hier zelf mee aan de slag gaan. Na de bereiding van alle gerechten gaan jullie ze samen proeven.

Verse ingrediënten

&Bubbels kookt voornamelijk met verse ingrediënten. Geen potjes, blikjes en zakjes maar zoveel mogelijk koken met mooie, pure en smaakvolle en verse producten. Dit komt de smaak van de gerechten alleen maar ten goede en is zeker niet ingewikkelder!

 

 

Wat is er inbegrepen?

Inbegrepen zijn het &Bubbels welkomstdrankje, alle ingrediënten, de maaltijd, wijn tijdens het diner, het &Bubbels keukenschort en de recepten.

Voorwaarden

  • De kookworkshop duurt gemiddeld 4 uur
  • Datum en aanvang in overleg, er zijn geen dagen uitgesloten van deelname
  • &Bubbels raadt altijd aan om tussen 12.00 – 15.00 uur te starten

Tarieven

Het tarief van de kookworkshops bedraagt € 78,50 per persoon.

Locatie

&Bubbels heeft, na ruim 10 jaar vanuit Warmond (ZH) gewerkt te hebben, op 01 augustus 2022 haar deuren geopend in het pittoreske Winsum (GN)!

Trekweg naar Onderdendam 5C is  een oude stoom-timmerfabriek uit ± 1890.

Winsum is in 2020 uitgeroepen tot het mooiste dorp van Nederland. Het is ook het einde van de eerste etappe van het Pieterpad en zeker de moeite van een bezoekje waard.

 Graag tot ziens in de keuken van &Bubbels!