Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Kookworkshops

“Samen Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Lachen en Leren in een huiselijke omgeving met een informele sfeer!”

&Bubbels Koken

 

 

&Bubbels biedt de volgende kookworkshops aan:

  • Pronkewail, de eerlijke Groninger keuken
  • Tapas; koken buiten de landsgrenzen!
  • Japans; meer dan alleen Sushi
  • Mooi weer; Picknickmand maken!
  • Grieks; ontdek de wereld van de pikilia (kleine hapjes)

 

Pronkjewail, de eerlijke Groninger keuken

De Groninger keuken is eerlijk en rechtdoorzee, net als de Groningers! Jullie gaan Groninger klassiekers maken, sommige met een twist. Uiteraard mogen juweeltjes als ‘poffert’ en ‘eierballen’ niet ontbreken!

 

Tapas: koken buiten de landsgrenzen!

Als je eens buiten de landsgrenzen wilt koken is zelf tapas maken een echte aanrader. Je maakt je eigen Albondigas, Patatas Bravas en andere bekende en zeer smakelijke gerechten uit de Spaanse keuken. Vanzelfsprekend krijg je tips om dit ook thuis zelf te bereiden.

 

Japans, meer dan alleen Sushi

Het bekendste gerecht uit Japan is natuurlijk de overheerlijke sushi maar de Japanse keuken is uitgebreid en vol verrassingen, laat je meeslepen!

 

Mooi weer? Picknickmand maken!

Je leert heerlijke gerechten maken die prima mee te nemen zijn voor een picknick of op de boot. Leuke, onverwachte en makkelijke gerechten voor buiten. Na het koken kan je gezamenlijk van genieten.

 

Grieks; ontdek de wereld van de pikila (kleine hapjes)

De Griekse keuken is uitgebreid en heel divers. Leer je eigen pikilia maken, een assortiment heerlijke kleine Griekse hapjes!

 

 

Cadeaubon

Iemand verrassen met een gezellige en leerzame kookworkshop? Dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden. De &Bubbels Cadeaubon wordt voor elke workshop op maat gemaakt. Datum en tijd zijn altijd in overleg met de gelukkige ontvanger van dit leuke cadeau en is op basis van beschikbaarheid, er zijn geen dagen uitgezonderd van deelname.

 

Locatie &Bubbels

&Bubbels opent, na ruim 10 jaar vanuit Warmond (ZH) gewerkt te hebben, vanaf 01 augustus 2022 haar deuren in het pittoreske Winsum (GN)!

Trekweg naar Onderdendam 5C is  een oude stoom-timmerfabriek uit ± 1890.

Winsum is in 2020 uitgeroepen tot het mooiste dorp van Nederland. Het is ook het einde van de eerste etappe van het Pieterpad en zeker de moeite van een bezoekje waard.

 

 

Winsum