Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Trouwen

Inleiding

champagne

 

Het is zover; jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Er komt vanaf nu een heleboel op jullie af, er moeten keuzes gemaakt worden; hoe willen jullie trouwen, een groot knalfeest of juist een kleine intieme ceremonie, of een combinatie van die twee? Wie nodig je uit en wie niet, waar wil je trouwen maar waar ook niet en wat zijn de mogelijkheden? Kortom, waar moet je beginnen?

 

Jullie liefde staat centraal en moet gevierd worden

&Bubbels is weddingplanner en biedt een totaalpakket aan diensten om jullie te ontzorgen! Jullie trouwdag moet een bijzondere dag zijn, jullie liefde staat centraal en moet gevierd worden. Het is belangrijk dat deze dag voor jullie helemaal is zoals jullie het willen, niet zoals het hoort of dat je denkt dat het moet of van jullie verwacht wordt. Jullie mogen het helemaal doen zoals je zelf wilt. &Bubbels helpt jullie dit te realiseren.

 

Is een weddinplanner niet te duur?

Nee hoor! Voor ieder budget en elke wens is het mogelijk een weddingplanner in te huren. Een goede weddingplanner heeft namelijk een uitgebreid netwerk van leveranciers waar goede prijsafspraken mee gemaakt zijn en dat werkt in jullie voordeel. Daarnaast wordt er heel veel vaak omslachtig (regel) werk uit handen genomen, waar normaal gesproken heel veel tijd in gaat zitten. Tijdens een kennismakingsgesprek worden jullie wensen en budget besproken en krijgen jullie een offerte op maat.

Een goede weddingplanner is de investering meer dan waard!”

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

 

Wat zijn de mogelijkheden?

 Trouwen

 

Weddingplanning

Wat wij als weddingplanner belangrijk vinden is dat deze dag voor jullie helemaal is zoals jullie het willen. De filosofie van &Bubbels hierin is ‘blijf bij jezelf’. Ga uit van wat goed bij jullie past en wat jullie zo bijzonder maakt. Vergroot dit uit en laat dit de hele dag door terugkomen!

De weddingplanner van &Bubbels verzorgt een totaalpakket dat vooraf met jullie wordt doorgesproken en op jullie wensen afgestemd.

Een goede weddinplanner verdient zijn geld bijna terug.”

 Maak van jullie huwelijksdag een bijzondere gebeurtenis! Hoe? Vraag het &Bubbels.

 

Ceremoniemeester

Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om de rol van ceremoniemeester uit te besteden aan een professional, zo wordt er niemand van de vrienden of familie met deze belangrijke taak belast en kan iedereen van jullie trouwdag genieten.

De ceremoniemeester van &Bubbels zal jullie gasten ontvangen en is aanspreekpunt voor de gasten en alle leveranciers.

Jullie stellen samen met de ceremoniemeester een dagindeling vast waar we een draaiboek van maken. Het draaiboek wordt door de ceremoniemeester voor jullie beheerd. Ook communicatie met jullie gasten, communicatie met de leveranciers vooraf, zorgen dat iedereen op tijd is, cadeauwensen, speeches en nog veel meer horen bij de taken van de ceremoniemeester.

Een goede ceremoniemeester is voor de gasten goed zichtbaar maar voor het bruidspaar juist onzichtbaar.’

 

Trouwen

 

Adviesgesprek

Als jullie de dag zelf organiseren maar er wel advies op maat nodig is, huur dan &Bubbels in. Wij komen bij jullie langs voor een persoonlijk consult van zo’n 2 uur waarin we een concept draaiboek meenemen en ‘tips & tricks’ geven waar jullie zelf mee aan de slag kunnen.

 

Trouwbelofte hernieuwen

Wat is er mooier dan elkaar opnieuw het Ja-woord te geven, elkaar te opnieuw beloven voor altijd bij elkaar te blijven in voor- en tegenspoed?

Hoe organiseer je deze ‘renewal of the vows’? Deze en veel meer vragen kunnen heel simpel beantwoord worden: Huur een weddingplanner in!

Elkaar opnieuw het Ja-woord geven is een bijzondere gebeurtenis met een bijzonder karakter, ik ben blij dat ik de zorg voor de organisatie uit handen heb kunnen geven.”

 

Contact

Neem contact op voor de mogelijkheden en een persoonlijk kennismakingsgesprek.

 

 “Genieten, Organiseren, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Leren &Bubbels!”