Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Wijnproeverijen

Samen Genieten, Proeven, Drinken, Proosten, Lachen en Leren in een informele sfeer!”

&Bubbels verzorgt een totaalpakket met een avond- of middagvullend programma. De wijnproeverijen zijn perfect geschikt als gezellige, leerzame en interactieve bijeenkomst.

champagne

 

Wegwijs in het land van Wijn &Bubbels

De wereld van wijn is mooi, maar ook groot en onoverzichtelijk. Redelijk geprijsde wijnen kunnen lekkerder zijn dan dure wijnen van gevestigde namen.

Maar waar vind je die? En welke (bubbel)wijn serveer je bij het eten of tijdens een gezellige avond?

Juist hier biedt &Bubbels uitkomst! Wij hebben vele wijnhuizen bezocht in Italië en Champagnehuizen in Frankrijk. Wij beschikken over een prachtig assortiment kwaliteitswijnen die zeer betaalbaar zijn en waar je voor elke gelegenheid goed mee voor de dag kunt komen!

Tijdens een proeverij schenken we de leukste wijnen uit onze kelder en gaan we ze met elkaar keuren. Zo leren we ook onze eigen voorkeuren kennen. Want wijnen zijn als mensen: de een ligt je nu eenmaal beter dan de ander.

 

Wijnproeverij op locatie

&Bubbels is gespecialiseerd in volledig verzorgde huiskamerproeverijen op maat! Wil je een proeverij op een door jou uitgekozen locatie? Dan kan! &Bubbels neemt zelf alle benodigde spullen mee zoals proefglazen, kwispedoor, wijnkoelers, schalen voor hapjes etc. &Bubbels is gespecialiseerd in wijnproeverijen (op locatie) voor gezelschappen van 4 tot 40 personen. De Wijn- &Bubbelsproeverijen zijn perfect geschikt als gezellige, leerzame en interactieve bijeenkomst. In de geborgenheid van je eigen huis met vrienden en familie heerlijke wijnen proeven of gezellig met de collega’s op kantoor. Perfect geschikt als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest! Idee? Neem contact op voor beschikbaarheid en prijzen!

 

Champagneproeverijen op locatie

Bubbels zijn heerlijk, maar wat is nu het verschil tussen een Cava, Prosecco, Spumante of Champagne? Tijdens een interactieve, gezellige en leerzame Champagneproeverij krijg je persoonlijke uitleg over de verschillen en overeenkomsten. Neem contact op voor beschikbaarheid en prijzen!

 

Wijnproeverij bij &Bubbels

Geen zin in een proeverij thuis? Uiteraard kunnen alle geheel verzorgde proeverijen ook in de stijlvolle huiskamer van &Bubbels in Warmond plaatsvinden! Neem contact op voor beschikbaarheid en prijzen!

 

Cadeaubon

Iemand verrassen met een gezellige en leerzame huiskamerproeverij? Dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden. De &Bubbels Cadeaubon wordt voor elke proeverij op maat gemaakt en is tot één jaar na uitgifte geldig. Datum en tijd zijn altijd in overleg met de gelukkige ontvanger van dit leuke cadeau en is op basis van beschikbaarheid, er zijn geen dagen uitgezonderd van deelname.

 

Kosten

De wijnproeverijen worden aangeboden vanaf € 22,95 per persoon. Vraag naar de mogelijkheden. Let wel, &Bubbels is niet de goedkoopste, wél de leukste!

 

Graag tot ziens tijdens één van onze proeverijen,

Natasja Schripsema
&Bubbels

NIX18

Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren &Bubbels!”