Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

enBubbels maandwijn in La Croute in de Zon!

Geplaatst op 17 maart 2016 in categorie &Bubbels

&Bubbels en La Croute in de Zon

De &Bubbels wijnmaand in december is zo goed bevallen dat we ook in MAART een heerlijke wijn mogen serveren in de gezellige Bistro La Croute in de Zon in Warmond met zijn eigen houtoven!

De weelderige wijngaarden van wijnhuis ‘Cà Montebello’ strekken zich uit over de heuvels van het indrukwekkende landschap van de provincie Pavia in Noord Italië. De grond bestaat uit kalksteen en klei en wordt met voortdurende toewijding en passie van de familie Scarani bewerkt. Ze laten de wijnranken met respect voor het milieu groeien wat de gezonde en natuurlijke rijping van de druiven ten goede komt. De beloning is een eerlijke wijn van hoge kwaliteit.

&Bubbels levert speciaal voor u in de lentemaand maart van wijnhuis Cà Montebello:

Pinot Nero € 29,95 per fles

Pinot Nero € 4,85 per glas

De Pinot Nero (Pinot Noir) is een fluweelzachte wijn met een heldere, robijnrode kleur met paarsachtige reflecties. De wijn heeft een volle smaak met tonen van viooltjes, framboos en bosbessenjam en is soepel en geurig. Een elegante en diverse wijn van grote klasse!

Eet smakelijk!

Bistro La Croute in de Zon