Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Mien Toentje

Geplaatst op 18 augustus 2023 in categorie &Bubbels

Blij met Mien Toentje

Oh, wat ben ik blij met Mien Toentje! Als je nog nooit een tuin gehad hebt, dan is dit echt een belevenis. We eten al de hele zomer overheerlijke komkommer, tomaat, rucola, andijvie en rode bieten uit eigen tuin. De rode pepertjes zijn heerlijk scherp. De prei en paksoi laten nog even op zich wachten. De sla gaat het in de tweede ronde hopelijk winnen van de slakken. De vriezer zit vol met heerlijke pastasauzen en tomatensoep. Wat wil je nog meer??!

Zonnebloemen

Zonnebloemen, dat wilde ik dus. In Warmond hebben we jarenlang geprobeerd om zonnebloemen te kweken. Elke keer weer werden ze door de vogels vertrapt of door de slakken opgegeten. En zie hier, het is gewoon gelukt. We hebben een zonnebloem in de tuin! De bijtjes zijn er heel erg blij mee! Wij ook!