Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Splinterview &Bubbels

Geplaatst op 19 november 2012 in categorie &Bubbels

Een paar weken geleden ben ik benaderd door Jelle Splinter van www.SPLNTR.eu of ik mee wilde werken aan een interview voor zijn site.

Door toeval, een wederzijdse vriend en een heleboel social media zijn we een paar jaar geleden een tijdje ’tot elkaar veroordeeld’ geweest; een buitengewoon vruchtbare samenwerking waarbij ik veel respect heb gekregen voor zijn werkwijze. Jelle is namelijk advocaat en we hebben zo’n beetje tegelijkertijd onze zaken opgericht. Ik hoefde daarom ook niet na te denken toen hij vroeg of ik mee wilde werken. Natuurlijk wilde ik dat, en ik ben nog trots op het resultaat ook.

Klik HIER of op de foto voor het volledige interview.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *