Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Kurkdroge Muscat wijn!

Geplaatst op 11 augustus 2014 in categorie &Bubbels

Elzas Muscat

Ik hou wel van het principe “Wie wat bewaard, heeft wat!”, al ben ik er al lang achter dat dit gezegde niet opgaat voor wijn. Ja, sommige wijnen zijn ervoor gemaakt om lang bewaard te blijven en dan met veel plezier geopend en geproefd te worden. Dit hebben we al eens geprobeerd, alleen de 1e keer veel te vroeg en de 2e keer veel te laat dus het juiste moment uitzoeken is lastig en gezien onze aard, niet aan ons besteed. Laat die flessen maar lekker bij de producent liggen en dan kopen wij hem wel als ‘ie perfect op dronk is. Maar, ik dwaal af..

Vorige week heb ik enkele verzamelde exemplaren op voorhand in de koeling gelegd zodat ik ‘in geval van nood’ altijd een paar leuke en verrassende flessen witte wijn koud had liggen.

‘Geval van nood’, dat is het al snel. Verrassend, nou, dat is gelukt. Er lag een Muscat uit de Elzas uit 2011, kurkdroog! Een tongstrelende wijn vol aroma. Jammer alleen dat het de laatste fles was…

Muscat 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *