Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Hoe welkom kan je zijn?!

Geplaatst op 24 februari 2016 in categorie &Bubbels, Organiseren, Proeven

&Bubbels Wijnproeverij

Het verhaal van een bijzondere wijnproeverij op locatie

Het initiële telefoongesprek was al zo leuk. Een spontane jongedame die in november vorig jaar belde dat ze in januari of februari graag een Wijnproeverij wilde houden, gewoon een gezellig na-alle-feestdagen-feest met alle vrienden. Een soort van weg-met-de-winterdip-wijnproeverij. Laat &Bubbels daar nu juist altijd voor in zijn!

Hoe welkom kan je zijn?

De afspraak was snel gemaakt, de vrienden opgetrommeld en klaar voor een leuke avond. De ontvangst was allerhartelijkst en bij het klaarzetten van de proeverij stuitte ik al snel op een kalender. Niet zomaar een kalender, nee, een bijzondere kalender. Een leuke kalender. Een uitnodigende kalender. Een vrolijke kalender. Een verwelkomende kalender. Een blije kalender. Tussen alle alledaagse afspraken in stond daar de &Bubbels Wijnproeverij. Levensgroot. Met een fleurige tekening erbij. Zo’n avond kan niet meer stuk!

Stoere fietsers

De gezellige vriendengroep was heerlijk op tijd, één voor één kwamen ze door de stormachtige avond binnenwaaien. De meesten lopend of op de fiets, zelfs tot 30 kilometer (met windje mee) ver! Hoe stoer is dat?? En dat allemaal voor de &Bubbels Wijnproeverij. Ik teken ervoor!

Gezellig, interactief en leerzaam

Het was een heerlijke avond met gezellige verhalen, leerzame wijnweetjes en perfect interactief, zoals het hoort!

Wil jij ook een proeverij op een door jou uitgekozen locatie? Dan kan! &Bubbels neemt zelf alle benodigde spullen mee zoals proefglazen, kwispedoor,
wijnkoelers, schalen voor hapjes etc. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op, we helpen je graag!