Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

De kookstudio is op orde!

Geplaatst op 18 oktober 2022 in categorie &Bubbels

Hoe gaat het nu verder?

We hebben nog weer wat kleine veranderingen doorgevoerd. Tafels anders neergezet om meer ruimte te creëren, een beter werkblad geïnstalleerd om nog fijner te kunnen werken! Dat soort kleine dingen, want in de basis, ja, in de basis klopt het gewoon!

Bijzondere plek

Wat is het toch een bijzondere plek om te mogen werken. De loods van de oude stoomtimmerfabriek ‘De Volharding’ uit 1925 straalt de historie van het pand uit. De typisch Groningse rode bakstenen muren geven de ouderwetse sfeer perfect weer. Het kantoor heeft vrolijke witte muren gekregen waar een plattegrond van Lugdunum Batavorum (Leiden uit 1675) natuurlijk niet mag ontbreken. Net zoals ‘Groningen’ boven in de kookstudio aan de muur prijkt.

 

 

De kookstudio

Via de open trap kom je in de nieuwe en sfeervolle kookstudio terecht die erom vraagt, nee gewoon roept, om lekkere gerechten klaar te maken en mooie herinneringen te maken. En dat is precies wat we aan het doen zijn. Gezellige, interactieve en leerzame kookworkshops geven aan iedereen die dit maar wil!

Kom jij ook? Kookworkshops vanaf 2 personen!