Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Pomerol 1971

Geplaatst op 3 oktober 2011 in categorie &Bubbels

Pomerol 1971

Pomerol 1971

Vorige week zondag was het eindelijk zover, ik mocht de Pomerol uit 1971 cadeau doen aan mijn echtgenoot met hetzelfde bouwjaar!

Er is nog een hele zoektocht aan vooraf gegaan want waar haal je nu een enigszins betaalbare wijn uit 1971 vandaan? Negentienhonderdéénenzeventig staat nu eenmaal niet bekend als het beste wijnjaar ooit. Gelukkig bracht www.noordmanwijn.nl uitkomst. Ze hadden net een hele wijnkelder uit een nalatenschap opgekocht met stomtoevallig 2 flessen Pomerol uit 1971 erbij.

Voor een hele mooie prijs was ik de trotse bezitter van 2 flessen Pomerol uit 1971! 2 Flessen omdat je natuurlijk altijd een controlefles moet hebben, want wat als de wijn lekker is en je hebt er maar één?!? Garantie tot aan de deur uiteraard want het was maar de vraag of dit kostbare vocht nog drinkbaar was.

We hebben de fles heel voorzichtig geopend (was hard nodig want de kurk brokkelde af als je ernaar keek), gechambreerd, gedecanteerd en weer even laten chambreren en bij elke stap hebben we een mini slokje genomen om te kijken wat het met de smaak zou doen.

Het was HEERLIJK en wat ben ik blij dat ik een controle fles heb gekocht… Proost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *