Het blijft één van mijn favoriete onderwerpen: Blauwe Suikerspinnen!
Waarom zijn blauwe suikerspinnen nu lekkerder? Tja, dan kan je jezelf ook afvragen waarom de Blauwe M&M’s altijd lekkerder zijn; waarom Cargamel alleen de Blauwe Smurfen wil eten; waarom Blauwe Slush Puppy een betere kick geeft; waarom Restaurant Blauw een Michelinster heeft. Gewoon omdat het lekkerder is! (Behalve blauwe pepermunt, dat is dan weer niet lekker.)
Op elke kermis, evenement of gebeurtenis waar er maar een kleine kans is op een Blauwe Suikerspin loop ik al speurend rond, zullen ze er zijn, en ALS ze er zijn, zullen ze BLAUW zijn??
Gelukkig heb ik een stalletje in Bielefeld gevonden tijdens het Weihnachtshoppen waar ze zelfs verbaasd keken dat er ook nog andere kleuren dan Blauw zou kunnen worden gemaakt.
Waar een mens al niet blij van kan worden. Mijn dag was in ieder geval weer goed!