Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Géén 1 april grap!

Geplaatst op 2 april 2012 in categorie &Bubbels

Nee, dit is géén 1 april grap! Ik ben namelijk helemaal niet van de 1 april grappen.

Deze geweldige outfit heb ik vorig weekeind aangehad voor het verjaardagsfeestje van een goede vriendin. Het thema was 70’s, 80’s en 90’s en na 20 jaar heb ik me dan eindelijk durven laten gaan. Want uiteraard wilde ik toen wel mijn haar net zoals The Cure maar mocht dat niet van mijn ouders want het was nu ‘juist zo leuk dat mijn haar zo glansde’ en ‘dat mag je niet verpesten door er zeep in te doen!’. Laat staan dat ik het durfde te verven. Zware make-up en zwarte kleding, nee, ik was toch niet depressief?!? Dan trek je zoiets niet aan, spraken mijn ouders mij jarenlang streng toe. En ik luisterde braaf.

Nu dus 20 jaar later heb ik de stoute schoenen aangetrokken, heb een afspraak gemaakt bij de kapper voor mijn haar en visagie en voilà; na een paar uur zie je er dan zó uit!

Bij thuiskomst kon manlief alleen maar uitbrengen: ‘Wat ben ik blij dat ik je niet in de jaren ’80 tegen het lijf ben gelopen…’.

Gelukkig heb ik wel een geweldige avond gehad en zijn er heel wat klassiekers voorbij gekomen en hebben we gebroederlijk ‘De Bom’, ‘Beat it’, ‘Save a Prayer’, ‘Like a virgin’, ‘Take on me’ zo hard mogelijk meegezongen, met of zonder ‘Ban De Bom’ bord in onze handen.

Maar wat een werk zeg, als mijn ouders dat in de jaren ’80 maar één keer goed zouden hebben gevonden was in ongetwijfeld in één keer voor de rest van mijn leven genezen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *