Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Kookworkshop Tapas

Geplaatst op 15 mei 2012 in categorie &Bubbels

 

Dat ik geen goede fotograaf ben moge duidelijk zijn! Elke keer weer word ik uitgelachen door mijn lieve Buuf, fotograaf van beroep en zeker niet onverdienstelijk anders wordt je niet genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2012, door de onhandige hoek waarin ik de foto neem.

Maar in dit geval maakt me dat helemaal niets uit! Het gaat om de gezelligheid die erbij hoorde, de lege schalen, de heerlijke gerechten en de trotse makers van al dit lekkers! Ze hebben gelachen, geleerd, geproost, gedronken, gevierd, genoten en dat is nu precies wat ik wil bereiken met mijn kookworkshops. Kom ook eens langs om dit te beleven!

En Buuf; jij fotograferen, ik koken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *