Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Tiswat!

Geplaatst op 15 juli 2012 in categorie &Bubbels

 

 

Je kent het vast wel, zo’n dag dat niets gaat zoals je graag zou willen. Het regent terwijl ze zon voorspeld hadden, het is gewoon koud terwijl ze redelijke temperaturen beloofden, je computer start niet lekker op terwijl er bergen werk te wachten liggen, het brood is op terwijl je net wilt ontbijten en dan geeft de hond op een totaal verkeerd moment en veel te luidruchtig aan dat ‘het nu echt tijd is om te gaan wandelen, baasje!’

Tot overmaat van ramp is Buuf dan natuurlijk ook niet thuis zodat je in je eentje, met hond, in je regenpak door de Dorpsstraat naar het park sjokt.

En juist dan, op het moment dat je het totaal niet verwacht word je aangesproken door een schattig, lief meisje met een veel te grote en ogenschijnlijk zware rugzak met de vraag of je toevallig ook in de Dorpsstraat woont. ‘Nou nee, maar wel bijna, kan ik je helpen?’

Het leuke meisje blijkt een verslaggeefster van Omroep West te zijn en wil graag voor het programma Tiswat een interview afnemen met iemand die op de Dorpsstraat woont. Gelukkig, de Herengracht is ook goed, het is tenslotte een zijstraat van de Dorpsstraat en in de Dorpsstraat was niemand thuis of wilden ze niet mee doen.

Dat is leuk! Eerst moeten we nog een kleddernat rondje Park lopen, want Milo kan echt niet meer wachten, maar dan word ik op film vastgelegd met ‘wat ik op dat moment aan het doen was’.

Kijk vooral het hele item want de breiende tweeling is hilarisch en zie zelf hoe een slechte start van de dag toch heel leuk uit kan pakken.

Karin Versteeg, dank je wel, je hebt zonder het te weten mijn hele dag goed gemaakt!

  1. Jakolien zegt:

    leuk gedaan!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *