Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Zou de Sint nog komen?

Geplaatst op 2 december 2012 in categorie &Bubbels

Vorige week mocht ik richting Utrecht om de 40ste verjaardag van een mooie dame luister bij te zetten met de gezellige en leerzame Huiskamerproeverij.

Ik ben altijd een uur van tevoren aanwezig om alles klaar te zetten zodat de gasten gezellig ontvangen worden. Deze keer viel ik met mijn neus in de boter; 2 schattige kleine kinderen die op hun knietjes voor de schoorsteen heel lief aan het zingen waren in de hoop dat Sinterklaas hun huis niet voorbij zou gaan op deze natte en koude avond. Omdat ik binnen kwam en het lied verstoorde zijn ze nogmaals begonnen om er heel zeker van te zijn..

De wijnproeverij was weer geweldig, 8 gasten die wijnliefhebbers zijn en die ik in de geborgenheid van hun eigen omgeving op een niet alledaagse manier kennis heb laten maken met heerlijke wijnen.

Voor zover ik weet is de Sint die avond in Utrecht langs geweest en hebben ze heerlijk gegeten de volgende dag, iets met peen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *