Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Rad van Fortuin

Geplaatst op 17 september 2016 in categorie &Bubbels

 

Ergens begin juni zag ik ‘m voorbij komen, een promo-filmpje voor de nieuwe ‘Leontine’ voor de nieuwe serie Rad van Fortuin op SBS6. Een seconde van overweging, grappig, maar nee, niet voor mij. Tot ik het een paar weken later weer voorbij zag komen.. Zal ik?!! Nee! Dat is te gek, dat kan niet. Maar waarom niet?!? Durf ik dat wel?!?

Mijn lieve Buuf in vertrouwen genomen, zal ik?!? “Ja, je moet! En ik ga je filmen!”

Afijn, een geweldige avond met veel plezier, een casting in Bussum, en een “Ja, je bent het geworden!” later, heeft John de Mol in al zijn wijsheid besloten geen Leontines meer te willen werven…

Stiekem toch wel een beetje teleurgesteld.

Veel kijkplezier!