Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Ik heb Dreft gekocht!

Geplaatst op 24 augustus 2016 in categorie &Bubbels

Dreft

 

Wat vooraf ging:

Het begon allemaal in 2007 met de Ik koop bijna nooit Dreft- actie. Zo’n product dat je steeds vergeet te kopen en dat je daarna, terwijl je het allang in huis hebt omdat je toen in de gietregen op de fiets naar de supermarkt bent gekleund, blijft kopen want ‘het was toch op’?!? Mijn voorspellend vermogen voorzag in mijn 1e Dreft-blog in 2012 al dat we zeker tot 2015 wel voldoende Dreft in huis zouden hebben.

In deel II van het Dreft-blog van datzelfde jaar, 2012, gaf ik al aan dat ik echt geen Dreft ging kopen… Dat klopte wel, want in 2013 was Wieke zo lief om onze voorraad aan te vullen met jawel; Dreft!

In januari 2014 help ik mezelf nogmaals eraan herinneren om Nooit Dreft Te Kopen! Om in augustus van datzelfde jaar mijn echtgenoot alvast op de hoogte te stellen dat hij in 2016 waarschijnlijk weer Dreft mocht gaan kopen.

Nu was het 2016 en bijna zo ver, yeah! Een paar maanden geleden ging het toch een beetje wringen, de laatste fles van de oneindige voorraad werd leger en leger. Ik ging voor de bijl! Ik kocht in een opwelling (maar wel in de aanbieding) een fles Dreft! De fles ging in de kast, want het duurde toch nog even voordat de fles leeg zou zijn.

Dreft

Tot het afgelopen weekeind, toen was het eindelijk zo ver, de fles was LEEG! Dus goedgemutst ging ik op zoek naar de fles Dreft die al glimmend op me stond te wachten. PANIEK! Waar was de fles?? Niet in de kast waar alle schoonmaakmiddelen veilig staan opgeborgen en waar de fles zou horen te staan. Niet in de kelder waar ik hem dan neergezet zou kunnen hebben. Niet in verdwaalde en rondslingerende boodschappentas. WAAR was de fles?!

Niet te vinden! En omdat de deelnemers van de kookworkshop elk moment voor de deur konden staan zat er nog maar 1 ding op: op de fiets naar de supermarkt en Dreft kopen! En zo geschiedde.

En ja hoor, kijk ze nu eens staan, gezellig naast elkaar, de twee nieuwe flessen Dreft. Want natuurlijk stond de volle en nieuwe fles keurig op de plek waar hij hoorde te staan maar waar ik niet gekeken had. Naast de bijna lege fles Dreft, in het gootsteenkastje…

Gelukkig, we hebben weer DREFT!