Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Wijnproeverij tijdens de Feestdagen!

Geplaatst op 10 december 2018 in categorie &Bubbels, Organiseren, Proeven

&Bubbels Champagne- &Wijnproeverijen

Wat ga jij doen met de Feestdagen?

Hoe gezellig het ook is met vrienden en familie om de boom, het is altijd leuker om samen iets te doen. Cadeautjes uitpakken? Uiteraard, dat is leuk maar je bent snel uitgepakt. Uitgebreid koken? Gezellig hoor, de hele dag in de keuken. Spelletjes spelen? Altijd goed, maar hoe lang hou je dat vol? Van de ene naar de andere borrel? Tja, onderweg mag je toch niet drinken. Wat dan??

 

Wijnproeverij tijdens de Feestdagen!

Dát is nog eens een goed idee! &Bubbels is gespecialiseerd in volledig verzorgde huiskamerproeverijen op maat! Wil je een proeverij op een door jou uitgekozen locatie? Dan kan! &Bubbels neemt zelf alle benodigde spullen mee zoals proefglazen, kwispedoor, wijnkoelers, schalen voor hapjes etc.

 

Gespecialiseerd

&Bubbels is gespecialiseerd in wijnproeverijen (op locatie) voor gezelschappen van 4 tot 40 personen. De Wijn- &Bubbelsproeverijen zijn perfect geschikt als gezellige, leerzame en interactieve bijeenkomst. In de geborgenheid van je eigen huis met vrienden en familie heerlijke wijnen proeven of gezellig met de collega’s op kantoor.Daar kan je mee voor de dag komen!

 

&Bubbels Wijnproeverijen

Hoe ziet de proeverij eruit?

  • &Bubbels houdt een korte introductie over hoe de wijnproeverij zal verlopen en opent de proeverij op spectaculaire wijze
  • Omdat de wijnen op een vrijstaande tafel staan kan iedereen er makkelijk omheen lopen wat de sfeer automatisch interactief en gezellig maakt
  • &Bubbels is continu aanwezig om iedereen één op één informatie over de wijnen te geven om de wijnproeverij geen ‘stijve’ aangelegenheid te maken en iedereen persoonlijke aandacht te geven en de wijnvragen te beantwoorden. Wijn is tenslotte leuk, daar moet je van genieten en niet saai over worden voorgelicht!

Hoe regel je dat?

Heel gemakkelijk: Neem contact op voor beschikbaarheid en prijzen! Prijzen vanaf € 18,50 per persoon.

Graag tot ziens tijdens de proeverij.

 

De afspraak is NIX18