Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Hoe zit het nu ook al weer?

Geplaatst op 29 juli 2022 in categorie &Bubbels, Koken

 

Hoe zit het nu ook al weer?

&Bubbels is na ruim 10 jaar in het schattige Warmond in de Randstad gewerkt te hebben, verhuisd naar het mooiste dorp van Nederland volgens de ANWB. In Winsum (GR) aan de Trekweg naar Onderdendam 5C staat een oude stoom-timmerfabriek uit 1925. Daar is boven de bestaande loods een appartement gebouwd en daar gaan de kookworkshops gehouden worden.

Vanaf 01 augustus gaan we hier van start en wat hebben we er zin in!!

Een uniek concept

&Bubbels heeft een uniek concept; kookworkshops vanaf 2 personen. Niet aanschuiven bij een grote groep met onbekenden maar gezellig samen, interactief en leerzaam onder deskundige begeleiding je eigen kookworkshop volgen.

 

Wat gaan jullie doen

Jullie worden ontvangen met een &Bubbels welkomstdrankje waarna jullie, onder deskundige begeleiding, in de gezellige woonkeuken van &Bubbels jullie eigen maaltijd gaan bereiden. Tijdens de workshop krijgen jullie een kleine introductie van de basistechnieken die nodig zijn om te koken. Na de bereiding van de diverse gangen gaan jullie ze samen proeven in de unieke kookstudio van &Bubbels.

 

 

Voor wie zijn de kookworkshops?

De kookworkshops zijn geschikt voor zowel de beginnende als ervaren kok! Je krijgt op een gezellige, interactieve en daardoor leerzame manier uitleg over de verschillende kook- en snijtechnieken, producten en andere benodigdheden in de keuken.

Of je nu een dag samen op pad gaat, een moeder-dochteruitje, vriendinnenuitje, mannenclub, een vrijgezellenfeestje wilt organiseren, een teamuitje op moet tuigen, een familiedag hebt waar je gezellig samen wilt zijn, het kan allemaal bij &Bubbels.

Neem contact op over de mogelijkheden en beschikbare data. Wij ontvangen jullie graag.

 

Tot ziens in de keuken van &Bubbels!